torstai 25. elokuuta 2011

Sairaalakassi, osa 1.

Koska en jostain syystä pysty vielä miettimään tavaroita itselleni, niin teen pienen postauksen pikkuisemme tavaroista. Tai no, eihän vauvamme juuri muuta tarvitse kuin vaatetusta, mutta kuitenkin. Sain kuitenkin tähän menemään hyvän tovin aikaa, kun mietin eri vaateyhdistelmää, ennustin syntymäpäivän säätä jäkälistä ja sekoitin ajatuksenvirrallani myös ukkokultani päätä.

Seuraava kuvakavalkadi kertokoon, mitä hoitolaukku (pikkuisemme sairaalakassi) sisältää:

Vaatekerta koossa 50 cm.
Vaatekerta koossa 56 cm.
Ankka-kaveri otetaan mukaan vauvan sänkyyn... :) En tiedä, saako tällaista rehata minnekään synnärille, mutta me otamme riskin! :D
Ulkovaatteiksi vanuhaalarit, muutama erikokoinen hattu, tossut ja tumput. Tossut viimeistään todistavat, että myös tuleva isä oli mukana valkkaamassa tulokkaan vaatteita ja asusteita... :)
Jostain keskustelupalstalta lukaisin, että tulevat mammat aikovat pakata matkaan myös harsoja. Joten varmuuden vuoksi niitä löytyy myös meidän sairaalalaukustamme. 


Sitten pitäisikin suunnitella sitä "tärkeämpää", eli omaa laukkua... En tiedä miksi se tuntuu niin toissijaiselta ja kiinnostus ostaa esimerkiksi paksuja terveyssiteitä on puhdas nolla. Hmph!



Nina

Ps. Tuli vain mieleen, että minulta itseltäni taitaa puuttua oikean kokoinen kassi, johon saisin mahtumaan kaiken tarvittavan... Pitääkö minun siis ostaa laukku? Voi eiiiii, pitääkö minun oikeasti?! Siis eiiiihhh.......

Ei kommentteja: